Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.71 secunde)
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Portalul Ghiseul Bancar ne spune ca, astazi, camatarii nu se mai afla la colt de strada, asa cum eram obisnuiti noi sa-i vedem, ci sunt patroni de societati comerciale de creditare. ... Este afisata si adresa, pentru a face anuntul cat mai veridic.
adresa producatorului; ... La magazinul de prezentare din Oradea al producatorului SC Clasicor SA Cluj-Napoca, s-au gasit la comercializare produse din productia proprie la care, din datele de identificare ale producatorului, lipsea adresa acestuia, iar pentru produsele cu fete din velur nu existau instructiuni de intretinere.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Pentru a-si primi banii, potentialii beneficiari trebuie sa strânga toate informatiile necesare si sa întocmeasca proiecte eligibile.
Specialistii BitDefender au detectat în ultimele trei zile mai multe atacuri asupra clientilor bancilor românesti, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de on line banking sau sa raspunda câtorva întrebari referitoare la serviciile bancii.
Lichidatorul falimentarei Tufon SA incearca in plina criza imobiliara sa vanda activele societatii, evaluate la 19,1 milioane de euro. ... Ttivele falimentarei Tufon SA Craiova - cea mai mare turnatorie din Oltenia - sunt din nou vanate de oamenii de afaceri, pentru potentialul de valorificare pe care il ofera.
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
"PE CINE NU LASI SA MOARA... ... Saptamana trecuta butonam telecomanda televizorului si am avut astfel ocazia sa remarc o figura - cunoscuta ca avand veleitati de politician - evoluand la REALITATEA TV.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
Cum va feriti de tepe la cumparaturile online Cumparaturile online pot fi efectuate usor, insa la fel de usor puteti fi tepuiti de catre hackeri sau chiar de site-uri consacrate, care vor sa scape de produsele care se vand prost.
Victor Ciutacu spune ca Radu Alexandru "e un bou", dar are dreptul la libertatea cuvantului, iar daca Oana Pellea se simte insultata si calomniata, se poate adresa instantei. "Ala de la Catavencii care a scris rautatea la adresa Oanei Pellea e un bou.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Ceea ce s-a intamplat recent la Bruxelles a fost un atentat nu doar la adresa Belgiei, ci la adresa Europei; un atentat in inima Uniunii Europene, menit sa destabilizeze constructia aceasta atat de mareata din care facem parte din 2007.
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Mai sunt insa si colegi care o iau intr-atat de mult pe aratura - si imi pare rau s-o spun, caci si eu am pacatele mele - incat se trezesc dis-de-dimineata, si navalesc intr-o institutie publica, zbierand la purtatorul de cuvant ca cei care au lucrat sub "oranduirea" lor si au "dezertat", sa fie taiati de la informatii!
In urma cu ceva vreme am trimis Primariei o adresa, cu nr. ... Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
A fost, pentru ca datorita unor livrari neachitate la termen de catre Ministerul de Interne, indeosebi de Politia de Frontiera, a trebuit sa inchida afacerea.
google-analytics.com